Omdöme

Här ges ni en möjlighet att läsa om andras erfarenheter och få en bättre uppfattning av vad ni kan förvänta er av oss.

Madelene Skog

Centrala barn och elevhälsan
"Värdegrundsarbete i världsklass! Efter att ha provat olika andra metoder har vi äntligen hittat den som passar vår skola och våra elever bäst. Tankeväckande lektioner varvas med praktiska moment som skapar delaktighet.

Engagemanget lyser ur elevernas ögon och detta genererar nyfikenhet och positiv feedback från deras föräldrar.

Alla parter är nöjda. Elever, vårdnadshavare, lärare och skolledning."

Marie Jacobsson

Legitimerade lärare 
"Jag kan verkligen rekommendera läromedlet Magimästaren. Eftersom både eleverna och jag uppskattade igenkänningsfaktorn så var vår uppmärksamhet total redan vid presentationen av de olika problemställningarna.

Även de olika karaktärerna passade elevernas åldersspann som handen i handsken eftersom de uppskattade fantasifigurernas olika väsen och fantasifulla namn.
Eftersom upplägget var så väl genomtänkt och tilltalande så kunde jag lägga hela mitt fokus på att njuta av stunderna med mina elever."

Åsa Rodenburg

Vårdnadshavare
"En föreläsning med inslag från det som händer när vi jobbar, när vi lagar mat, när vi sitter framför teven under tiden våra barn umgås på sitt sätt, som nu är deras vardag och inte våran.

Johanna lyckas med det som är en förälders dröm. Hon fångar först mitt barn och nu mig. Med hennes brinnande intresse för barn och ungdomar lyckas hon med det som få pedagoger gör idag - att se barnen, få deras förtroende och lyckas med det hon förtar sig.

Föreläsningen öppnade mina ögon. Det var skrämmande och jag tog mycket med mig. Detta gjorde att vi nu har en dialog med vårt barn om vad som händer i skolan och på sociala medier.

En föreläsning värd att lyssna på!"

Ulrika Jönsson

Legitimerad lärare
"Vilket fantastiskt material! Det fångar eleverna från första stund med fina bilder, roliga röster och bra frågor som engagerar dem!

Hela klassen är aktiva och kommer med så fina tankar. Och det märks att det vi diskuterar fastnar, då man kan höra det sedan på ex rasten när de diskuterar eller hjälper varandra på ett sätt vi precis pratat om.

Återigen- vilket fint arbete ni fått fram!"

Ellinor Olofsson

Legitimerad lärare i fritidshem
"Ett otroligt genomtänkt koncept där du får med allt du behöver för att ge eleverna en upplevelse inom värdegrundsarbete. Både jag och mina elever älskar det! En stående aktivitet på fritids som barnen längtar till varje vecka."

Linnéa Löfstedt

Vårdnadshavare
"När ens barn kommer hem och säger att de roligaste han gjort i skolan är att prata om hur man är en bra vän och allas lika värde så vet man att detta är ett vinnande koncept."

Jaybee Villanueva

Legitimerad lärare i fritidshem
"Johanna är en duktig föreläsare som har lätt att fånga upp barnen/eleverna och tar sin tid att förstå de i deras värld och egen takt. Det syns verkligen att hon brinner för det här och det speglar sig i elevernas trygghet och trygghet i sig själv hur hon är som föreläsare. Detta ge även oss lärare och föräldrar en trygghet.

Föreläsningen var inspirerande för oss. Hon tog upp oroväckande saker som elever/barn går igenom i deras vardag på sociala medier och hur man kan bemöta detta. Det var tufft att lyssna på det som föreläsningen tog upp. En hel del "wake up calls" för oss. Hon tog upp saker som vi inte hade en aning om pratade om hur vi ska prata med våra barn om det. 

Detta koncept är precis det många skolor behöver arbeta med, konkreta utmaningar med fokus på delaktighet. Jag kan verkligen rekommendera detta koncept .

Jenny Anderberg

Vårdnadshavare
"Johannas engagemang för värdegrundsarbete visar sig som en tråd genom hela föreläsningen. Johanna ser barnen/ungdomarna och sätter sig in i deras värld på sociala medier. Hon ser det som barnen/ungdomarna inte delar med sig av till oss föräldrar. Hon är engagerad i deras värld på sociala medier på djupet och vill förstå för att kunna möta dem på deras nivå. Detta leder till en trygghet för ungdomarna och det gör att hennes värdegrundsarbete når fram på ett sätt som de kan förstå.

Föreläsningen ger lyssnaren en förståelse för var våra ungdomar befinner sig i deras värld på sociala medier. Den värld som Johanna ser och delar med sig av är en värld som alla föräldrar behöver se. Föreläsningen påvisar tydligt respekt och fördelar med sociala medlemmen den är också ärlig och rak om det som sker i mörkers en viktig del för att vi föräldrar ska få insikt om vad som sker i en värld som vi inte är vana vid."

Aydin Demir

Vårdnadshavare
"Har erfarenhet av ert arbete och måste säga att ni verkligen når ut till barnen på ett fantastiskt sätt. Extremt tacksam för ert arbete."

Stella

Elev, åk 8
"Vi diskuterar ämnen som kommer att påverka oss eller bli påverkade av oss. Genom dessa lektioner har alla lärt sig mycket."

Lukas

Elev, åk 9
"Johanna pratar så himla bra och hon använder ett kroppsspråk som gör att hon fångar upp oss. Hon är helt grym på det och hur hon lägger upp lektionen och hur hon säger allt. Även vilka övningar hon lägger i lektionen."

Elias Kolega

Influencer, TikTok
"Som en betydande innehållsskapare på TikTok är jag djupt insatt i barnens värld och jag förstår att det kan vara en utmaning att få deras tillit som en främmande person. Trots dessa utmaningar har Johanna bemästrat denna konst. 

Jag kan ärligt säga att hennes förmåga att fånga barnens intresse, skapa en känsla av trygghet och uppmuntra dem att vara autentiska är exceptionell. 

Johannas arbete kan bäst beskrivas som ren magi. Jag anser att varje skola i staden borde implementera hennes tillvägagångssätt för att förstå och engagera barn.  

Mitt intryck av Johannas arbete går utöver att vara imponerad - jag är rent av chockad. Jag rekommenderar starkt alla att undersöka hennes arbetsmetodik. Jag är övertygad om att det kommer att göra en märkbar positiv skillnad för era barn"
KONTAKTA OSS
Proudly designed with Oxygen, the world's best visual website design software
Värdeportalen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram