Magiakademin

Alla våra sagor har ämnen som anknyter 
till värdegrund

Välkomna till Magiakademin

Våra sagor är till för föräldrar som vill hjälpa sina barn att somna på ett lugnt och mysigt sätt. Här hittar ni godnattsagor för barn som inte bara är underhållande utan även pedagogiska. Alla sagor handlar om olika händelser på "Magiakademin" där varje saga har ämnen som anknyter till värdegrund. 

Barnen får utan att de egentligen tänker på det utveckla viktiga färdigheter som kommer att gagna dem i deras vardagliga samspel med andra. Genom att lyssna på sagorna lär sig barnen att stärka sin självkänsla, fantasi och självförtroende samtidigt som de utvecklar sin empati, hörförståelse och ordkunskap.

Detta är en fantastiskt kreativ och rolig metod för föräldrar att hjälpa sina barn att utvecklas på olika områden, samtidigt som de kan somna tryggt och avslappnat till en spännande och lärorik saga.

Varje saga är en magisk upplevelse som kommer att engagera och underhålla barnen samtidigt som de kommer till ro på kvällen.

 Låt barnen drömma om äventyr och vakna upp utvilade och redo för en ny dag.
LYSSNA PÅ YOUTUBELYSSNA PÅ SPOTIFY
Proudly designed with Oxygen, the world's best visual website design software
Värdeportalen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram